O nas

V podjetju Cerjak d.o.o. smo specializirani za izdelavo hidravličnih blokov. Zagotavljamo celovite rešitve za naše kupce. Poleg same mehanske obdelave imamo v podjetju tehnologijo termičnega čiščenja TEM in čiščenja izdelkov po TEM s CNp metodo

Podjetje Cerjak d.o.o je družinsko podjetje, ustanovljeno v letu 1979. Sedaj v podjetju dela že tretja generacija. Skupaj s strokovnimi sodelavci predstavljamo strokovno in kompetentno ekipo zaposlenih .

V podjetju Cerjak d.o.o. že od leta 1998 zagotavljamo kakovostno mehansko obdelavo artiklov po specifikacijah kupcev. Z mehansko obdelavo smo začeli v avtomobilski panogi.Izdelovali smo dele avtomobilskih motorjev, različne nosilce in ohišja turbin. Leta 2004 smo se usmerili tudi na letalsko industrijo. V letu 2007 smo obstoječim panogam dodali še obnovljive vire (vetrne elektrarne). V zadnjih letih smo nabor še dodatno razširili, intenzivno rastemo skupaj z našimi partnerji na področju proizvodnje hidravličnih blokov , kar je postala naša ključna dejavnost.

V podjetju razpolagamo z močnim tehnološko-razvojnim oddelkom. S pomočjo dolgoletnih izkušenj in strokovnim znanjem kupcem zagotavljamo kakovostno storitev. Za zadovoljstvo naših kupcev poskrbimo z osebnim pristopom, fleksibilnostjo in konkurenčnimi dobavnimi roki. Prav zaradi tega lahko uspešno vzdržujemo in negujemo dolgoletna partnerstva. Tudi v prihodnosti nameravamo ohranjati visok nivo kakovosti in znanja ter širiti obseg poslovanja na podlagi dolgoročnega partnerskega odnosa.

Naše prednosti, ki nam omogočajo sprejemanje izzivov, vključujejo:

  • Prilagodljivost - prilagodimo se zahtevam, da izpolnimo pričakovanja naših strank.
  • Inovativnost - ponujamo nove rešitve glede posebnih zahtev.
  • Agilnost - najboljše rešitve implementiramo čim prej.
  • Partnerstvo - naše stranke so naša glavna prioriteta.
  • Lastni razvoj, proizvodnja in izdelava visoko natančnih vpenjalnih naprav.
  • Uporaba najnovejših tehnologij za ponujanje najboljših rešitev.
  • Zanesljivi in proaktivni dobavitelji, ki pri iskanju optimalne rešitve upoštevajo potrebe kupcev in nas.
  • Stalne naložbe in razvoj.
  • Uspešno sodelovanje z izobraževalnimi ustanovami.

Vse glavne procese in postopke izvajamo v našem podjetju. To je tudi eden od razlogov, da smo prva izbira za zahtevne kupce.

Z veseljem bi vključili vaše podjetje!