O nas

V podjetju Cerjak d.o.o. že od leta 1998 zagotavljamo kakovostno mehansko obdelavo artiklov po specifikacijah kupcev. Z mehansko obdelavo smo začeli v avtomobilski panogi. Izdelovali smo dele avtomobilskih motorjev, različne nosilce in ohišja turbin. Leta 2004 smo se usmerili tudi na letalsko industrijo. V letu 2007 smo obstoječim panogam dodali še obnovljive vire (vetrne elektrarne). V zadnjih letih smo nabor še dodatno razširili, saj smo rastli skupaj z našimi partnerji tudi na področju strojegradnje, medicinske opreme,…

V podjetju Cerjak d.o.o., ki je bilo ustanovljeno 1979, se od 1981 ponašamo tudi z lastno proizvodnjo kardanskih gredi. Tržimo jih pod blagovno znamko Cerjak KG (www.cerjak.si).

V podjetju razpolagamo z močnim tehnološko-razvojnim oddelkom. S pomočjo dolgoletnih izkušenj in strokovnim znanjem kupcem zagotavljamo kakovostno storitev. Za zadovoljstvo naših kupcev poskrbimo z osebnim pristopom, fleksibilnostjo in konkurenčnimi dobavnimi roki. Prav zaradi tega lahko uspešno vzdržujemo in negujemo dolgoletna partnerstva. Tudi v prihodnosti nameravamo ohranjati visok nivo kakovosti in znanja ter širiti obseg poslovanja na podlagi dolgoročnega partnerskega odnosa.